حدود سه چهار سالی هست که با عضویتم توی کتابخونه دیگه سراغ خرید کتاب نرفته بودم و خبری هم از کتاب فروشی محبوبم توی شهرمون نداشتم.

تا اینکه دنبال کتابی به اسم ( رودین ) از ( ایوان تورگنیف ) بودم و توی کتابخونه یک دوست عزیزی مدت یک سال کتاب رو به امانت گرفته بود و پس نیاورده بود.

خلاصه گفتم برم کتاب و از کتابفروشی بخرم و بعد سال ها یک دیداری هم با شهر کتاب مورد علاقه م تازه کنم.

قبل تر ها که می رفتم چند تا فروشنده خوره کتاب داشت و همیشه کلی باهاشون راجب نویسنده ها و رمان ها گپ میزدم و در نهایت علاوه بر کتابی که می خواستم بخرم، دو سه تا کتاب پیشنهادی دوستان رو هم به لیست خریدم اضافه می کردم.

اینبار که وارد کتابفروشی شدم و یک قدمی بین قفسه کتاب ها زدم، هیچ فروشنده ای به استقبالم نیومد و متوجه شدم که آدم های سابق کتاب فروشی دیگه اونجا کار نمی کنن و پرسنل جدید هم براشون مهم نبود که به استقبال مشتری هایی بیان که بین قفسه ها سردرگم و مردد هستن.

کتابفروشی توی زمانی که من حضور داشتم مشتری نداشت و فقط من توی سالن بودم و سه پرسنل خانومش که میخورد همه شون سنین حدودای 20 سال داشته باشن، پشت سیستم نشسته بودن و با خودشون حرف میزدن.

خلاصه خودم یکمی بین قفسه ادبیات روسی برای پیدا کردن کتابم جستجو کردم اما موفق نشدم و در نهایت به سمت پرسنل کتابفروشی رفتم تا کتاب و توی سیستم سرچ کنن.

با دیدن چهره ی دختری که پشت سیستم نشسته بود، تا حدودی جا خوردم چون همچین چهره ای با پیرسینگ روی بینی و زبون و هزار قلم عمل زیبایی و توی محیط کتابفروشی بیگانه بودم.

انگار همه پرسنل فروشگاه از ریهای زرد و ترند اینستاگرام بیرون اومده بودن!

خلاصه اسم کتاب و نویسنده رو گفتم دیدم زل زده تو چشمام که انگار هیچی از جملاتم نفهمیده. گفتم شاید اسم نویسنده (ایوان تورگنیف) براش سخته . گفتم اسم کتاب رو سرچ کنین : (رودین)

در جواب بهم گفت اگه کتاب انگلیسی هست ما نداریم! بازم من خونسرد جواب میدم رمان هست.

وقتی شروع به تایپ میکنه باز میپرسه چطوری نوشته میشه؟

دوباره من : ر واو دال ی نون !

کتاب رو هم نداشتن البته.

اومدم خونه اینترنتی سفارش دادم. دیگه بعید بدونم دوباره پام و توی این کتابفروشی بذارم.

در ادامه روز هم نشستم پشت لپ تاپ و به دنبال فصل مشترک بین نسل های مختلف توی جامعه بودم. بعد از کلی سرچ توی موضوعات مختلف، محتوای جدید سایت رو با توجه به علاقه ی مشترک بین نسل z (دهه هشتادی های حال حاضر) و سایر دهه ها بارگذاری کردم:  راهنمای جامع انتخاب اسم برای گربه خانگی

به بهانه خرید کتاب

کتاب ,کتابفروشی ,پرسنل ,گفتم ,سیستم ,نویسنده ,سیستم نشسته ,ایوان تورگنیف ,کتاب فروشی ,خرید کتاب
مشخصات
آخرین مطالب این وبلاگ
آخرین جستجو ها